Tuesday, March 31, 2009

Förra veckan hade de extrapris på kyckling på ICA. Nu är jag livrädd för att äta den. Jag brukar inte bli uppskrämd av skandalpress, och jag vet att chansen att just jag skulle äta glas är ganska liten, och att även om man sväljer en bit glas så dör man inte direkt av det...men ändå. Jag skulle vara paranoid av varje tugga.
Så vi får se. Min ömma moder har ju lärt mig att det är fult att slänga mat.

Efter som jag fått frågan några gånger är klippet under fejk. Det är så det ser ut när man filmar en propeller med en väldigt snabb slutarhastighet.

Sunday, March 15, 2009



Sista dagarna och resan hem från Portland var rätt skakiga.

Tuesday, March 10, 2009

Igår natt satt vi och spelade Settlers of Catan. Det gjorde vi kvällen innan också, och jag vill säga att vi gjorde det kvällen innan det också. Men jag kommer inte riktigt ihåg.

Vi har sett film också, Watchmen var pinsamt dålig, medan Låt den rätte komma in var precis lika bra i Portland som i Stockholm.

Tuesday, March 3, 2009

Det här med att göra film i ett land där man knappt känner någon, det är underligt. Och inte att rekommendera. Jag tror inte jag kommer göra det igen, i alla fall inte utan ordentlig ekonomisk backning. Trist, men vad göra?

Sunday, March 1, 2009

På Powell's bookstore har de ett signerat exemplar av Le Petit Prince.
Nån som har $13000 de inte behöver?